Liga Pro Europa acuza conducerea Universitatii "Petru Maior" din Targu Mures ca a conditionat acordarea bonurilor de masa pentru angajati de sponsorizarea cu pana la 1 % din impozit a Asociatiei Absolventilor Universitatii Petru Maior, informeaza Med
Liga Pro Europa acuza conducerea Universitatii "Petru Maior" din Targu Mures ca a conditionat acordarea bonurilor de masa pentru angajati de sponsorizarea cu pana la 1 % din impozit a Asociatiei Absolventilor Universitatii Petru Maior, informeaza Mediafax.
Seful Biroului pentru Drepturile Omului din cadrul Ligii, Haller Istvan, sustine ca a fost sesizat in acest sens de mai multi angajati ai Universitatii, care i-ar fi adus si dovezi pe care le-a prezentat presei. Este vorba despre un e-mail trimis de pe adresa decanului Facultatii de Inginerie, Dumitru Soaita, in care se arata ca angajatii UPM sunt invitati ca, simultan cu declaratia de venit global pentru 2004, sa treaca pe la secretariat, "pentru a sponsoriza asociatia cu pana la 1 % din impozit".
"Vor fi anuntati toti angajatii facultatii, de rezultatele actiunii vor fi conditionate si bonurile de masa!", se arata in finalul e-mail-ului, care mai cuprinde procedura de alocare a unei sume reprezentand pana la 1 % din impozitul pe venitul anual datorat potrivit art. 90 din Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal.
Mai mult, pe document mai apar, scrise de mana, mentiunea ca "de promptitudine vor depinde bonurile de masa pentru lunile viitoare"si dispozitia ca "se scaneaza pentru a se anunta toti angajatii facultatii", cu stampila universitatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.