Catalina Ponor si Razvan Selariu au ocupat primele pozitii la barna, respectiv sarituri, in cadrul etapei de Cupa Mondiala de la Gent.
Ponor a obtinut primul loc la barna, cu nota 9.737, o alta reprezentanta a Romaniei, Daniela Sofronie, clasa
Catalina Ponor si Razvan Selariu au ocupat primele pozitii la barna, respectiv sarituri, in cadrul etapei de Cupa Mondiala de la Gent.
Ponor a obtinut primul loc la barna, cu nota 9.737, o alta reprezentanta a Romaniei, Daniela Sofronie, clasandu-se pe locul 8, cu nota 8.125. In concursul de la sol, Catalina Ponor s-a clasat pe locul doi, cu nota 9.325, primita si de ocupanta primei pozitii, Alicia Sacramone din SUA. Razvan Selariu a castigat proba de sarituri, cu nota 9.512, locul trei fiind ocupat de un alt roman, Marian Dragulescu, cu nota 9.443. Selariu a obtinut si un loc sase in concursul de inele, cu nota 9.425, dar si un loc trei la bara fixa, cu nota 9.237.
In proba masculina de cal cu manere, Ioan Suciu s-a clasat pe locul 2, cu nota 9.550, in timp ce, la sol, Marian Dragulescu a obtinut nota 9.262, care i-a permis ocuparea pozitiei secunde.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.