Deutsche Welle organizeaza in colaborare cu Institutul Goethe si Ministerul Federal de Externe un work-shop multinational al Orchestrei federale de jazz a tineretului "Bundesjazzorchester" (BuJazzO)". Sub conducerea lui Peter Herbolzheimer, 27 de tin
Deutsche Welle organizeaza in colaborare cu Institutul Goethe si Ministerul Federal de Externe un work-shop multinational al Orchestrei federale de jazz a tineretului "Bundesjazzorchester" (BuJazzO)". Sub conducerea lui Peter Herbolzheimer, 27 de tineri instrumentisti din Bulgaria, Romania, Albania si Germania s-au intalnit la inceputul lunii aprilie si au prezentat rezultatul acestei colaborari in cadrul unor concerte la Sofia si Tirana.
Concertul din Bucuresti va avea loc la 9 aprilie, la Sala de concerte a Societatii Romane de Radiodifuziune. Concertul inaugural al turneului a avut loc la data de 2 aprilie in cadrul Festivalului International de Jazz de la Sofia si a fost transmis de Deutsche Welle in intreaga lume - indeosebi si pe frecventele radioului metropolitan DW la Bucuresti, Sofia si Tirana. In capitala Romaniei, Deutsche Welle se prezinta din octombrie 2004 cu acest format inedit de radio pe 88,5 FM. DW-RADIO ofera, astfel, un format informational si muzical complet nou din inima Europei: emisiuni in limba romana - completate cu stiri si jurnale in germana si engleza - acompaniate de pop, jazz si muzica clasica atat din Germania, cat si din restul Europei. (D.M.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.