Antrenorul rapidist Razvan Lucescu a declarat ieri ca nu este interesat de rezultatul derby-ului Steaua - Dinamo deoarece echipa sa are un meci greu cu FC National. "Nu ma intereseaza rezultatul de la meciul Steaua - Dinamo. Pe noi ne intereseaza ce
Antrenorul rapidist Razvan Lucescu a declarat ieri ca nu este interesat de rezultatul derby-ului Steaua - Dinamo deoarece echipa sa are un meci greu cu FC National. "Nu ma intereseaza rezultatul de la meciul Steaua - Dinamo. Pe noi ne intereseaza ce se intampla acum cu FC National si, miercuri, cu Steaua", a spus Lucescu. Antrenorul din Giulesti considera ca soarta campionatului nu se va decide in aceste doua meciuri, insa crede ca Steaua s-ar putea desprinde decisiv in fruntea clasamentului Diviziei A, in cazul unor victorii. Lucescu a precizat ca FC National este o echipa cu un joc foarte pragmatic. "Fata de turul campionatului, National joaca foarte diferit, este o echipa mai inchisa in joc. In tur era mai spectaculoasa", a completat Lucescu. Acesta a mai spus ca Ionut Rada, imprumutat de Rapid la FC National, trebuie sa dovedeasca ca este un jucator profesionist si sa joace meci de meci cu ambitie, nu doar in partida impotriva Rapidului. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.