Batranica din Oltenita ce s-a oferit sa-l lase ca mostenitor pe Ionut Popescu nu s-a gandit numai la ministrul Finantelor. Si ministrul de stat Marko Bela a primit din partea aceleiasi doamne Elefterescu oferta de a deveni proprietarul unei case in O
Batranica din Oltenita ce s-a oferit sa-l lase ca mostenitor pe Ionut Popescu nu s-a gandit numai la ministrul Finantelor. Si ministrul de stat Marko Bela a primit din partea aceleiasi doamne Elefterescu oferta de a deveni proprietarul unei case in Oltenita si a uneia in satul Curcani.
E posibil ca in curand sa apara si alti demnitari cu care Popescu si Bela sa se "lupte" pentru mostenirea ce o va lasa doamna de 85 de ani din Oltenita. Aceasta deoarece scrisorile primite de cei doi sunt identice si probabil ca nu sunt singurii ce au primit o asemenea misiva in care le este laudata "prestanta plina de inteligenta" si "abnegatia dovedita pentru tara".
Lucru sesizat si de Marko Bela, care spune ca "aceasta donatie, daca ar fi acceptata de destinatari, s-ar imparti cel putin in doua. Dar nu este exclus sa se prezinte si alti <>". Caz in care, tinand cont de averile demnitarilor romani, mica mostenire a doamnei Elefterie nu va mai aparea asa de atractiva.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.