Guvernul a decis, joi, numirea lui Paul Cononov in functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii", preluand postul detinut pana in prezent de Virgil Munteanu. Virgil Munteanu, fostul guvernator, nu a indeplinit sarcina
Guvernul a decis, joi, numirea lui Paul Cononov in functia de guvernator al Administratiei Rezervatiei Biosferei "Delta Dunarii", preluand postul detinut pana in prezent de Virgil Munteanu. Virgil Munteanu, fostul guvernator, nu a indeplinit sarcina primita de la Ministerul Mediului pentru prezentarea unui plan strategic privind Rezervatia Biosferei "Delta Dunarii" in trei luni, precizeaza Biroul de Presa al Guvernului.
Paul Cononov este nascut in 1965, fiind absolvent al Politehnicii si avand experienta manageriala. Schimbarea din functie a guvernatorului Deltei Dunarii a fost anuntata inca de acum doua zile de ministrul Mediului, Sulfina Barbu.
De altfel, inca de la inceputul lunii, ministrul se declara nemultumit de managementul rezervatiei. O echipa de la Ministerul Mediului si Gospodaririi Apelor (MMGA) a verificat, luna trecuta, activitatea ARBDD Tulcea, controlul incheindu-se la inceputul acestei luni. (C.S.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.