SIF Transilvania a achizitionat in sedinta de tranzactionare de vinerea trecuta un numar de 5 milioane de actiuni Biofarm de pe Bursa Electronica Rasdaq la pretul de 4.000 lei pe actiune. Valoarea totala a tranzactiei a fost de 20 miliarde de lei. SI
SIF Transilvania a achizitionat in sedinta de tranzactionare de vinerea trecuta un numar de 5 milioane de actiuni Biofarm de pe Bursa Electronica Rasdaq la pretul de 4.000 lei pe actiune. Valoarea totala a tranzactiei a fost de 20 miliarde de lei. SIF Transilvania a vandut intregul pachet de actiuni detinut la firma Brametchim Brasov, respectiv un numar de 93.977 actiuni cu valoarea nominala de 25.000 lei pe actiune, ceea ce reprezinta 35,02 la suta din capitalul social al emitentului. Pretul de vanzare al unei actiuni a fost de 160.700 de lei, iar valoarea tranzactiei, de 15,1 miliarde de lei.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.