Municipiul Sebes va plati, de astazi, dobanda aferenta celui de-al patrulea cupon al emisiunii de obligatiuni a municipalitatii. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumele cuvenite sub forma de dobanzi in numerar in orice moment in perioada 1
Municipiul Sebes va plati, de astazi, dobanda aferenta celui de-al patrulea cupon al emisiunii de obligatiuni a municipalitatii. Detinatorii de obligatiuni vor putea ridica sumele cuvenite sub forma de dobanzi in numerar in orice moment in perioada 15-23 martie. Rata dobanzii pentru cel de-al patrulea cupon este de 18 la suta pe an, iar valoarea dobanzii de 38.250 de lei pe obligatiune. Pentru cel de-al cincilea cupon, rata dobanzii calculate este de 12 la suta pe an, iar data de plata este 15 iulie. Valoarea dobanzii celui de-al cincilea cupon este de 26.066 lei pe obligatiune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.