Este clar. Anul 2005, inca din debut, s-a dovedit a fi anul inflationist in concursuri de pescuit, care mai de care mai sportive. Avem de toate. Etape de Cupa Mondiala, selectii de Campionat Mondial, Cupa Romaniei, Cupa Cupelor etc.
La toate,
Este clar. Anul 2005, inca din debut, s-a dovedit a fi anul inflationist in concursuri de pescuit, care mai de care mai sportive. Avem de toate. Etape de Cupa Mondiala, selectii de Campionat Mondial, Cupa Romaniei, Cupa Cupelor etc.
La toate, dar absolut toate, a fost bataie pe locurile de inscriere. Nici macar taxele, destul de inalte, de ordinul zecilor de milioane de lei, nu au diminuat atractivitatea acestora. Este drept ca si premiile puse la bataie sunt tentante. Pana aici nimic de spus. Iata, insa, ca unii se grabesc. Din iarna intram direct in febra competitionala. Sa vedem si cu ce rezultate, luna aprilie fiind deosebit de capricioasa.
Dar asta este situatia si poate incercam si noi. Iata, suntem anuntati, in perioada 22-23-24 aprilie, la Dunareni, in judetul Dolj, se va desfasura primul concurs de pescuit al acestui an. Taxa de participare a fost fixata de organizatori la 2 milioane de lei pentru fiecare echipa in parte. Fara a fi oferite si alte informatii, retinem faptul ca se va pescui cu cate patru lansete de echipa, iar montura va fi de maximum doua ace. Nu se specifica ce capturi vor fi punctate, nici ce fel de momeli vor fi folosite.
Si, totusi, avem un indiciu. Organizatorul pretinde ca toti banii obtinuti din taxe vor fi acordati drept premiu. Cu alte cuvinte, premiile vor depinde de cate echipe se inscriu in competitie. Un premiu cu geometrie variabila, am spune noi. Bine, bine, dar cum ajungem la locul faptei? Aici avem informatii. Organizatorul, Piscicola Dunareni, ne prezinta traseul pe care il avem de urmat: Craiova - Segarcea - Carna (Dunareni). Din Carna la dreapta, se trece de Plosca si inainte de intrarea in Bistret stanga, pe langa prima cladire care apare la sosea, se intra pe dig. Despre acest bazin nu se cunosc prea multe lucruri. Am incercat sa aflam ceva accesand site-ul pescuitul.ro. Daca este vorba despre bazinul Dunareni 1, atunci este vorba despre un loc de pescuit neutru cu tenta pozitiva, inregistrand 70 de voturi pozitive si 59 negative.
Fir intins concurentilor si organizatorilor!


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.