Anul trecut, compania farmaceutica Sicomed a inregistrat un profit net preliminat de 195 de miliarde de lei, in crestere cu 48 la suta fata de 2003.
Acest profit corespunde unei cifre de afaceri nete preliminate de 1.753 de miliarde de lei, in
Anul trecut, compania farmaceutica Sicomed a inregistrat un profit net preliminat de 195 de miliarde de lei, in crestere cu 48 la suta fata de 2003.
Acest profit corespunde unei cifre de afaceri nete preliminate de 1.753 de miliarde de lei, in crestere cu 15 la suta fata de valoarea inregistrata in anul 2003.
"Dinamismul mediului de afaceri din Romania a avut efecte pozitive asupra companiei noastre. De asemenea, managementul eficient al resurselor si fluidizarea proceselor din cadrul companiei incep sa aduca o crestere financiara sustinuta, bazata pe o activitate dinamica. Ritmul mai mare de crestere a profitului net comparativ cu cel al cifrei de afaceri nete demonstreaza faptul ca Sicomed isi desfasoara activitatea mai eficient, cheltuind mai putin si castigand mai mult", a declarat Klaas Postema, reprezentant Sicomed.
Profitul brut inregistrat de Sicomed pe intreaga perioada a anului 2004 a crescut cu un procent de 37 la suta, de la 193 de miliarde de lei la 264 de miliarde de lei.
Reprezentantul Sicomed este sigur ca pe viitor indicatorii economici ai companiei isi vor continua ritmul de crestere.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.