Femeile pun viata sexuala pe locul patru in relatia cu partenerul. Pentru ele conteaza sanatatea, copiii, stabilitatea financiara si, apoi, viata sexuala. Cel putin asa reiese dintr-un studiu realizat de Asociatia pentru Medicina Sexualitatii in Roma
Femeile pun viata sexuala pe locul patru in relatia cu partenerul. Pentru ele conteaza sanatatea, copiii, stabilitatea financiara si, apoi, viata sexuala. Cel putin asa reiese dintr-un studiu realizat de Asociatia pentru Medicina Sexualitatii in Romania (AMSR).
In comparatie cu barbatii (90 la suta), 70 la suta dintre femei considera ca viata sexuala in cuplu este importanta si foarte importanta.
Pe de alta parte, 66 la suta dintre femei definesc experienta sexuala reusita ca fiind ''o seara speciala acasa, cu partenerul'', iar pentru 15 la suta este ''un act sexual intamplator''.
Circa 69 la suta dintre reprezentantele sexului frumos au declarat ca nu sunt dispuse sa-si schimbe partenerul din cauza problemelor privind viata sexuala si doar trei la suta - sigur da.
Aproximativ 87 la suta dintre femei cred ca au o dorinta sexuala normala, in timp ce 11 nu considera acest lucru.
Lunar, 34 la suta dintre doamne au mai putin de cinci contacte sexuale, 35 la suta - intre cinci si zece contacte, 18 la suta - intre 10 si 15 contacte, 10 la suta - mai mult de 15 contacte.
Conform evaluarii femeilor, incidenta afectiunilor sexuale de tipul disfunctiei erectile, libidou scazut, disfunctii legate de ejaculare nu se manifesta in cazul a 57 la suta dintre cupluri.
Aproape 60 la suta dintre doamne cred ca partenerii au probleme de erectie din cauza stresului si a oboselii, iar 38 la suta declara ca nu se intampla niciodata ca partenerul sexual sa nu doreasca un act sexual atunci cand acestea si-ar dori unul.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.