Desi in campania electorala Alianta PNL-PD a promis ca va introduce cota unica de impozitare si va reduce impozitul pe profit la 16 la suta simultan cu adoptarea unei legi care sa asimileze evaziunea fiscala criminalitatii economice, au trecut doua l
Desi in campania electorala Alianta PNL-PD a promis ca va introduce cota unica de impozitare si va reduce impozitul pe profit la 16 la suta simultan cu adoptarea unei legi care sa asimileze evaziunea fiscala criminalitatii economice, au trecut doua luni de guvernare in care numai parte a promisiunii a fost aplicata. Acesta a fost si motivul pentru care presedintele Traian Basescu a criticat pentru prima data Guvernul Tariceanu, acuzandu-l ca a ratat acest proiect. Drept raspuns, ieri, Calin Popescu Tariceanu a precizat ca actul normativ va fi gata pe 31 martie. "Eu spun ca nu suntem in intarziere cu astfel de masuri. La ultima sedinta de Guvern, s-a stabilit ca termen-limita pentru inasprirea sanctiunilor la evaziunea fiscala data de 31 martie", a declarat Tariceanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.