Mai multi membri ai Sindicatului ''Solidaritatea'' al Siderurgistilor (S.S.S.) Galati au pichetat, ieri, sediul Presedintiei, exprimandu-si astfel nemultumirea fata de refuzul patronatului si administratiei de la S.C. ''Ispat-Sidex'' de a ''purta un
Mai multi membri ai Sindicatului ''Solidaritatea'' al Siderurgistilor (S.S.S.) Galati au pichetat, ieri, sediul Presedintiei, exprimandu-si astfel nemultumirea fata de refuzul patronatului si administratiei de la S.C. ''Ispat-Sidex'' de a ''purta un dialog cu reprezentantii acestui sindicat''.
Acestia ii acuza pe reprezentantii celorlalte sindicate din siderurgie ca nu le reprezinta interesele: ''Atat la nivel administrativ - direct sau indirect -, cat si prin intermediul colaborarii lor fructuoase cu clasa liderilor sindicali ce i-a fost mereu aproape a binevoit sa dispuna masuri de incurajare a liderilor si membrilor nostri, care au constat in schimbari ale locurilor de munca, ale felului muncii, in amenintari si alte diverse masuri represive''.
Liderii S.S.S. au cerut reprezentantilor S.C. ''Ispat-Sidex'' sa semneze un protocol cu ei, insa acestia nu au dat curs solicitarii. ''I-am informat pe reprezentantii societatii ca vom fi nevoiti sa actionam cum ne cer salariatii. Mai mult, avand in vedere ca patronul si administratia nu ne-au raspuns in nici un fel, am fost nevoiti sa le intentam proces la Tribunalul Galati. Suntem decisi sa actionam pe toate caile legale, chiar daca vom merge si la CEDO'', sustin liderii S.S.S.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.