Profesorul universitar Ioan Panzariu este singurul candidat care si-a depus dosarul de candidatura pentru functia de rector al UB. In prezent, acesta ocupa functia de prorector, el fiind totodata si directorul Centrului de Limbi Straine al UB si titu
Profesorul universitar Ioan Panzariu este singurul candidat care si-a depus dosarul de candidatura pentru functia de rector al UB. In prezent, acesta ocupa functia de prorector, el fiind totodata si directorul Centrului de Limbi Straine al UB si titular al cursului de Civilizatie franceza medievala. Sedinta Senatului universitar in care va fi ales noul rector este programata pentru data de 27 ianuarie. Aceasta este pentru a patra oara cand UB organizeaza alegeri pentru a-i desemna un succesor lui Ioan Mihailescu. La primele doua termene de alegeri nu s-a prezentat nici un candidat, iar la cel de-al treilea termen stabilit pentru data de 11 noiembrie 2004 si-au depus candidatura cinci profesori ai Universitatii.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.