Claudiu Keseru, atacantul roman care evolueaza la FC Nantes, s-a aratat nerabdator in privinta meciului cu Rennes, programat astazi, de la ora 21, pe teren propriu, in campionat, adversara "canarilor" fiind pregatita de fostul selectioner al echipei
Claudiu Keseru, atacantul roman care evolueaza la FC Nantes, s-a aratat nerabdator in privinta meciului cu Rennes, programat astazi, de la ora 21, pe teren propriu, in campionat, adversara "canarilor" fiind pregatita de fostul selectioner al echipei nationale, Ladislau Bölöni. Keseru a avut doua prestatii remarcate in ultimele doua meciuri, in Cupa Frantei, cu Cournon (3-0), cand a marcat si un gol, si in campionat cu Bastia (0-0), cand a avut o bara. "Meciul cu Rennes este un adevarat derby. In 2005 am avut primele mele doua aparitii in echipa de seniori, reusite, dupa parerea mea. Sper ca vom castiga meciul cu Rennes, pentru ca avem nevoie de o victorie pentru a confirma prestatiile bune din Cupa Frantei si din campionat", a declarat internationalul roman de tineret intr-un interviu acordat site-ului oficial al "canarilor". Keseru, in varsta de 18 ani, poarta destul de des, mai ales la unele antrenamente, un tricou al lui Rennes, daruit de prietenul si colegul sau la echipa de tineret a lui FC Nantes, Fouad Bouguerra. "Meciul cu Rennes este unul special pentru mine, deoarece antrenorul echipei este roman si va fi o ocazie pentru el sa demonstreze ca romanii au valoare", a mai spus Keseru. La FC Nantes este legitimat si Florin Bratu, insa acesta nu a jucat deloc in ultimele meciuri. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.