In cel mult zece zile, coalitia guvernamentala va avea acte in regula. Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca liberalii, democratii, udemeristii si umanistii isi vor pune semnaturile pe un protocol de colaborare, document cu valoare juri
In cel mult zece zile, coalitia guvernamentala va avea acte in regula. Premierul Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca liberalii, democratii, udemeristii si umanistii isi vor pune semnaturile pe un protocol de colaborare, document cu valoare juridica, prin care va fi reglementat procedeul de functionare a cartelului politic.
Potrivit lui Tariceanu, textul se afla in faza avansata de redactare, negocierile cu liderul PUR, Dan Voiculescu, si cu cel al UDMR, Marko Bela, - demarate la inceputul saptamanii - fiind finalizate "intr-o proportie importanta". "Prin acest protocol, managementul coalitiei va fi incadrat intr-un document cu aspect juridic, care va reglementa o serie de lucruri, dupa modelul protocolului in baza caruia a functionat Alianta D.A.", a spus Tariceanu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.