De luni, 3 octombrie, 9AM se va auzi si vedea pe Radio Lynx in fiecare dimineata de Luni si Miercuri, dis de dimineata de la ora 9.

Emisiunea “Viata de la 9 dimineata, care le va avea ca realizatori pe Alexandra Grindean si Cristina Radulescu, va dezbate timp de 50 de minute cele mai arzatoare subiecte ale zilei sau probleme care ne afecteaza pe toti si la care cautam solutii.

Emisiunea va putea fi urmarita Live pe Radio Lynx, iar inregistrarile vor fi disponibile si pe site-ul 9AM, cat si pe cel al Radio Lynx.

“Viata de la 9 dimineata” va fi una interactiva si oricine poate intra si comenta atat pe forumul Radio Lynx cat si pe pagina de facebook a 9AM.

Alexandra Grindean si-a descoperit pasiunea pentru scris la varsta de 17 ani si de atunci nu a mai lasat “tastatura” din mana. “Primul job a fost la Informatia de Cluj, unde lucram ca redactor si editor. Apoi am plecat la One TV Transilvania ca reporter de teren si, dupa ce am terminat facultatea, m-am mutat la Bucuresti, la 9AM, unde am implinit deja trei ani de activitate”. Cu o vasta pregatire in presa online, Alexandra a invatat ca jocul cuvintelor este ceea ce distanteaza omul de jurnalist. Este rautacioasa, glumeata, dar si foarte serioasa atunci cand subiectul o cere si de la ea afli tot ce e nou pe scena politica si sociala din Romania.

Serioasa si sarcastica, dura si prietenoasa, Cristina Radulescu este unul dintre cei mai vechi redactori de la 9AM.ro. Dupa ce a oscilat timp de 3 ani intre politica, international si sport, Cristina scrie in prezent pe zona de LifeStar. Ziua incepe foarte de dimineata pentru ea, cu o cafea calda cu lapte alaturi de stiri si informatii de toate felurile, de la politica la vedete, de la problemele internationala pana la cele economice.

Pentru ca aceasta emisiune se adreseaza cititorilor 9AM.ro si ascultatorilor de Radio Lynx vrem ca subiectele abordate sa reflecte preocuparile tale. Astfel, spune-ne ce vrei sa afli si noi te vom informa!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.