Bugetele incasate si succesul in randul publicului al celor mai cunoscute productii din ultimii ani au inclinat balanta in favoarea continuarii filmelor, producatori, regizori si actori punand deja la cale lansarea noilor serii, programate incepand cu anul 2010.

Cele mai cunoscute filme continua!

Bugetele incasate si succesul in randul publicului al celor mai cunoscute productii din ultimii ani au inclinat balanta in favoarea continuarii filmelor, producatori, regizori si actori punand deja la cale lansarea noilor serii, programate incepand cu anul 2010.

Flickr/Stjin Vogels

Cea de-a saptea productie din seria "Harry Potter", intitulata "Harry Potter and the Deathly Hallows", a intrat deja pe platourile de filmare si va fi compusa din doua parti. Prima parte este asteptata in cinematografe in noiembrie 2010, iar a doua, in iulie 2011. Scenariul este inspirat tot de un roman semnat de J. K. Rowling, iar regia va fi asigurata de David Yates, cel care a lucrat si la ultimele doua productii din cunoscuta serie, prezinta NewsIn.

Protagonist va fi acelasi Daniel Radcliffe, acum in varsta de 20 de ani. Primele sase filme "Harry Potter" au avut bugete care au totalizat 900 de milioane de dolari si au adus incasari de peste 5,1 miliarde de dolari la nivel mondial.

Productia noului film din seria "Batman" va incepe in 2010, iar lansarea in cinematografe este programata pentru 2011. Va fi cel de-al treilea film al seriei regizat de Christopher Nolan, care va opta, si de aceasta data, pentru unul dintre actorii sai favoriti, respectiv Christian Bale, in rolul Omului-Liliac. Presa americana anticipeaza si o revenire in poveste a personajului Batgirl, iar Miley Cyrus are mari sanse de a o interpreta. Cea mai recenta pelicula cu Batman, intitulata "The Dark Knight", a realizat, anul trecut, incasari de peste un miliard de dolari, dupa o investitie de 185 de milioane.

Christian Bale va avea de lucru si in noul film "Terminator", al cincilea din seria care l-a avut ca protagonist, la primele trei filme, pe Arnold Schwarzenegger. Actiunea din "Terminator 5" se va desfasura in Londra anului 2011, iar lansarea productiei este programata, pe considerente legate de promovare, in acelasi an. Potrivit unor zvonuri, Schwarzenegger si un alt fost "terminator", actorul Robert Patrick, ar urma sa apara sa apara in cateva secvente, fara a avea insa vreo replica de spus, prezinta NewsIn.

Citeste si:
Actorul Robert Pattinson a fost testat pozitiv cu Covid-19
Actorul Robert Pattinson are...

Continuarea trilogiei de succes "Lord of the Rings", intitulata "The Hobbit", va fi alcatuita din doua parti care se vor filma simultan, urmand ca lansarile sa aiba loc in 2011, respectiv 2012. Cele doua pelicule vor fi regizate de Guillermo del Toro, realizatorul seriei "Hellboy", si vor fi produse de regizorul trilogiei "Lord of the Rings", Peter Jackson, cel care a scris si scenariile celor doua serii de filme. Distributia nu a fost inca stabilita, deoarece filmarile vor incepe abia peste cateva luni. Cele trei filme ale seriei "Lord of the Rings", cu un buget total de 297 de milioane, au generat incasari de trei miliarde de dolari la nivel mondial si au castigat, in total, 17 premii Oscar.

Filmarile la cea de-a patra pelicula din seria "Pirates of the Caribbean" vor incepe in primavara lui 2010, iar lansarea ar putea avea loc in 2011. Pelicula nu va mai fi regizata de Gore Verbinski, care a renuntat la franciza pentru a se ocupa de un alt proiect, iar Orlando Bloom nu va mai fi inclus in distributie. Protagonist va fi, insa, acelasi carismatic Johnny Depp, in rolul piratului Jack Sparrow. Continuarea seriei cu un nou film este logica dupa ce, in urma investitiilor de 425 de milioane de dolari, al treilea film "Pirates of the Caribbean" a incasat, pana in prezent, 2,6 miliarde de dolari.

Citeste si:
Christian Bale va renunta la modificarile corporale severe pentru...
Christian Bale va renunta la...

Regizorul Sam Raimi si actorul Tobey Maguire vor continua colaborarea inceputa, in 2002, la filmele despre Omul-Paianjen, presa americana anticipand ca "Spiderman 4" va aparea in cinematografe in primavara anului 2011. Partenera lui Maguire va fi aceeasi Kirsten Dunst, in timp ce Raimi va indeplini si functia de producator.

Din pacate, fanii seriilor "Star Wars" si "Indiana Jones" nu au parte de vesti bune. Din ratiuni independente de criza, producatorii de la Hollywood au decis ca este inoportuna realizarea unor continuari, cel putin deocamdata.

Sursa:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.