La inceput de vacanta parlamentara, deputatii PNL si-au facut blog, urmand astfel o moda care pare sa aiba succes printre politicienii romani.

Potrivit unui anunt al Biroului de Presa al PNL, initiativa se doreste a fi un "jurnal public" al deputatilor liberali, pe blogul www.grupulpnl.blogspot.com urmand sa fie postate diverse comunicate de presa, note, informatii despre anumite proiecte sau articole scrise chiar de deputati, informeaza NewsIn.

Piesa de rezistenta este inaugurarea rubricii "Deputatul Saptamanii" care isi propune ca in fiecare saptamana, pe perioada unei sesiuni parlamentare, sa aduca in atentie cate un deputat al grupului PNL, insa selectarea lor va fi una aleatorie, fara sa se faca o departajare in functie de activitatea alesului liberal.

Primul dintre "deputatii saptamanii" este deputatul de Iasi Grigore Craciunescu, care, desi a bifat 88 de interventii in plenul Camerei Deputatilor, nu s-a facut remarcat in aceasta legislatura prin vreo initiativa anume.

Saptamana trecuta, de ziua lui de nastere, fostul lider pesedist Adrian Nastase si-a facut si el blog, sub motto-ul "eu i-am sugerat mai bine sa vina sa-mi numere posturile".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.