Sport 22 Mai 2014 11:13
Politia Capitalei a mobilizat peste 330 de politisti pentru asigurarea masurilor de ordine la finala Cupei Romaniei-Timisoreana, meci programat vineri, de la ora 21.00.

Politistii vor actiona pentru mentinerea ordinii publice si a sigurantei rutiere cu ocazia finalei Cupei Romaniei, atat in proximitatea stadionului, cat si in alte zone de interes operativ, asigurand, totodata, accesul auto al riveranilor in zonele in care a fost blocata sau deviata circulatia rutiera. In acest sens, politistii bucuresteni vor organiza si intensifica actiunile de patrulare in statiile de metrou si in mijloacele de transport in comun, urmand a lua masuri de prevenire a inselaciunilor comise prin diferite moduri de operare, a acostarilor de persoane, furturilor din posete sau buzunare, respectiv a furturilor de/din auto.

Totodata, politistii Capitalei vor accentua activitatile de prevenire si combatere a infractiunilor savarsite cu violenta si a faptelor de natura sa impiedice desfasurarea normala a finalei Cupei Romaniei.

Politistii rutieri isi vor intensifica actiunile derulate pe principalele artere de circulatie, in punctele ce prezinta risc ridicat de accidente si la orele cu trafic intens, in vederea fluidizarii traficului si prevenirii evenimentelor rutiere, limitarea excesului de viteza si depistarea celor care conduc sub influenta bauturilor alcoolice, informeaza MEDIAFAX.

Finala Cupei Romaniei-Timisoreana va avea loc, vineri, de la ora 21.00, pe Arena Nationala, intre Steaua si Astra Giurgiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.