Social 16 Martie 2017 11:05
Avand in vedere declaratiile lui Catalin Radulescu din ultima perioada, presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, este de parere ca deputatul PSD reprezinta un pericol la securitatea cetateanului.

"Acest domn, in mod nedemn, este parlamentar al Romaniei. Intr-o tara in care institutiile statului ar functiona, in secunda doi dupa publicarea acelui interviu, Serviciul Arme ar fi trebuit sa fie la usa domnului parlamentar si sa ii confiste armele, daca acesta le detine, pentru ca prin ceea ce a spus public reprezinta un pericol la securitatea cetateanului", sustine Raluca Turcan, citata de hotnews.ro.

Intrebata ce ar trebui sa pateasca Radulescu in cazul in care armele despre care vorbea sunt de colectie, Turcan a spus: "Atunci ar trebui sa i se faca un test psihologic", noteaza libertatea.ro.

Parchetul Inaltei Curti de Casatie si Justitie a deschis dosar penal in cazul declaratiilor deputatului PSD Catalin Radulescu si face cercetari pentru tulburarea ordinii si linistii publice.

Catalin Radulescu a declarat ca protestatarii din Piata Victoriei ar trebui alungati cu tunurile cu apa si ca are o mitraliera AKM cu care a luptat la Revolutie, pe care este pregatit sa o foloseasca din nou.

Citeste si:


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.