Elena Udrea, a afirmat, dupa sedinta Colegiului National al partidului, ca PMP "este in opozitie” atat cu PSD, cat si cu PNL, pe care le considera "nereformate”, "tributare practicilor politice invechite” si "stapanite de baroni locali".

"Am constatat ca PMP este in opozitie atat cu PSD, cat si cu PNL, doua partide pe care le consideram nereformate, doua partide tributare practicilor politice invechite, clientelare retelelor de partid si, in acelasi timp, doua partide stapanite de baroni locali”, a declarat Elena Udrea.

Ea a afirmat ca PMP este un partid nou, care a inteles "lectia” pe electoratul a dat-o clasei politice prin votul pentru presedintele Romaniei, si anume ca partidele politice au "obligatia” sa se reformeze, iar politicienii trebuie sa isi schimbe "modul in care actioneaza”, scrie MEDIAFAX.

"Consideram ca atat PSD, cat si PNL ignora vointa acestui electorat, milionul de cetateni care au iesit in plus la vot, tocmai pentru a da semnalul ca nu mai vor o clasa politica asa cum este cea de astazi si ca vor politicieni care sa respecte electoratul si sa respecte dorinta acestui electorat de schimbare. Atat PSD, cat si PNL au dovedit ca nu tin cont de acest electorat la votul din Parlament prin care au respins proiectul PMP de lege privind votul prin corespondenta”, a mai spus Udrea, adaugand ca astfel "PSD si PNL practic au ignorat dorinta romanilor”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.