Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi, ca, in opinia sa, premierul Victor Ponta "vrea tare" proiectul de la Rosia Montana, dar "nu asuma raspunderea", ci o paseaza Parlamentului.

"Premierul vrea foarte tare acest proiect, dar nu vrea sa-si asume raspunderea", a declarat Antonescu, care i-a pus, intr-un interviu acordat ziarului Adevarul, si o eticheta sefului Guvernului: parsivel.

Antonescu a spus ca miercuri seara, intr-o emisiune televizata, premierul Victor Ponta a facut o "pledoarie" pentru proiectul Rosia Montana, informeaza MEDIAFAX. El a mentionat ca in acest caz spera ca este vorba despre "un accident si ca lucrurile vor reveni la normal".

"Dar nu poti incerca sa faci niste lucruri fara sa-ti asumi responsabilitatea. Daca Victor Ponta macar ne-ar fi cerut in USL: vreau sa facem acest proiect, ca premier pledez pentru el (...) Tocmai asta e problema mea ca parlamentar, inseamna ca nu esti sigur, ca acolo sunt niste mari necunoscute, niste riscuri prea mari si ne ascunzi...", a afirmat Antonescu, citat de realitatea.net.

Premierul Victor Ponta a aratat ca in cazul proiectului de lege legat de Rosia Montana s-a suparat pe cei care nu au analizat datele Guvernului privind necesarul de investitii si despagubirile pe care le pot cere actionarii companiei canadiene.

"M-am suparat pe cei care, inainte de se uita pe aceste hartii, inainte de a-i chema si pe unii si pe altii, au zis: «Eu sunt contra!»",
a spus Ponta.

Intrebat daca s-a suparat si pe Crin Antonescu, Ponta a raspuns:

"Nu, nu neaparat. (...) Declaratia domnului Antonescu - eu nu am spus ca trebuie sa voteze proiectul. Eu am spus un singur lucru pe care l-am discutat cu domnia sa vineri: hai sa facem acea comisie, hai sa ducem oamenii din piata sau din Rosia Montana in Parlament, sa-i ascultam, sa punem toate aceste date si la final evident se ia o decizie prin vot".

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.