Serviciile de informatii si ministerele Apararii, de Externe, Interne si Justitie sunt institutiile care au muncit pentru ca Hayssam sa fie adus in Romania, a declarat premierul Ponta, aratand ca el nu cunoaste si vreun rol al Presedintiei, dar adaugand imediat: "Ba da, a dat comunicatul de presa".

El a mai afirmat ca Presedintia, Guvernul si Ministerul de Externe au avut o pozitie comuna privind mentinerea reprezentantei diplomatice a Romaniei in Siria, dar a insistat ca serviciile de informatii si ministerele enumerate au lucrat efectiv pentru aducerea lui Hayssam.

"La televizor o sa vedeti o groaza de oameni care vorbesc de acest caz, eu va spun cine a muncit ca sa se intample acest lucru", a spus Ponta presei, transmite MEDIAFAX.

Omar Hayssam a fost predat Politiei Romane, vineri dimineata, a anuntat purtatorul de cuvant al sefului statului, Bogdan Oprea, precizand ulterior ca acesta se afla in arestul Politiei, fiind predat politistilor la ora 6.40.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.