BPN al PDL a decis, luni, sa il suspende din partid pentru o perioada de sase luni pe europarlamentarul PDL Cristian Preda, au precizat surse din partid pentru MEDIAFAX.

Conform surselor citate, in sedinta BPN a existat si o propunere de excludere din partid a lui Preda, insa aceasta nu a trecut.

Cristian Preda a iesit inainte de vot din sedinta, declarand ca a uzat de dreptul sau la aparare prevazut in Statut, a ascultat criticile care i s-au adus si a incercat sa raspunda la ele.

"Am spus ca nu imi voi pleca in niciun fel capul", a mentionat Preda.

El le-a spus membrilor BPN ca exista in continuare o retinere fata de asumarea calitatii de membru de partid care se supune orbeste.

Preda a relatat ca foarte multi i-au adus critici, iar el i-a spus presedintelui partidului, Vasile Blaga, ca trebuie sa respecte Statutul.

Cristian Preda a mai precizat ca s-a discutat doar cazul sau si ca nu i s-a cerut demisia, dar ca a fost "amenintat cu diverse forme fara sa se precizeze ce se va intampla".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.