Liderul UDMR Convasna, Antal Arpad, a declarat ca scandalul legat de steagul Tinutului Secuiesc este un linsaj mediatic orchestrat de postul de televiziune Antena 3.

Potrivit adevarul.ro, Arpad sustine ca scopul scandalului este de a distrage atentia de a problemele de ordin legal cu care se confrunta Dan Voiculesc, patronul trustului Intact.

"Din cate am observat eu, acest linsaj a fost pornit si este directionat intr-un fel de Antena 3. Ipoteza mea este ca domnul Voiculescu, avand probleme cu justitia, doreste cu orice pret sa distraga atentia populatiei de la problemele pe care domnia sa le are, iar prin televiziunile pe care le detine ar fi in stare sa destabilizeze Romania, chiar si cu un conflict interetnic, pentru ca justitia sa nu-si poate urma drumul in ceea ce priveste procesele pe care dansul le are", a declarat Antal Arpad.

De asemenea, liderul UDMR Covasna considera ca scandalul are rolul de a acoperi problemele actualului Guvern.

"Romania se pregateste ca peste cinci ani sa sarbatoreasca 100 de ani de la Marea Unire, iar ardelenii, in loc de autostrada, vor primi circ. Noi, ardelenii, dupa 100 de ani de la Marea Unire, in loc sa avem autostrazi, in loc sa avem o infrastructura moderna, primim circ de la guvernanti. Am convingerea, iar asta este a doua ipoteza, ca s-a dorit anuntarea necontinuarii autostrazii Transilvania pe fondul acestui conflict diplomatic intre Romania si Ungaria, tocmai pentru ca romanii din Ardeal sa nu observe aceasta informatie care ii vizeaza si de care depinde in mare masura dezvoltarea Transilvaniei", a mai adaugat Arpad.

Citeste si: Scandalul steagului secuiesc: Ungaria ameninta cu masuri diplomatice


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.