Pentru prima data in editia de campionat 2004-2005, atacantul roman al lui Sporting Lisabona, Marius Niculae, a evoluat luni seara in meciul cu Estoril, din etapa a 23-a, ca titular pentru "lei", iar "Sageata" si-a onorat cum se cuvine prezenta in primul 11.

Niculae a deschis scorul in minutul opt intr-un meci castigat categoric de Sporting cu 4-0 si, coroborat cu remiza, 1-1, din derbyul Porto - Benfica, i-a permis echipei "alb-verde" sa preia sefia clasamentului, la golaveraj, aflandu-se la egalitate de puncte cu cele doua mari rivale, 42.

Celelalte goluri ale lui Sporting au fost marcate de Rochemback (77) si Liedson (85, 89-p). Pentru a primi, singur elogiile redebutului in echipa "leilor", dupa cinci luni de absenta cauzata de o reaccidentare, Marius Niculae a fost inlocuit in minutul 68 cu Sa Pinto. "La primul meci ca titular (n.r. - dupa ce a redevenit apt de joc "Sageata" a fost in precedentele doua partide rezerva), Niculae si-a indeplinit cu brio misiunea.

Zbaterea sa din careul lui Estoril, care a ucis defensiva adversa, putea sa-i aduca mai multe goluri, dar a trebuit sa se multumeasca doar cu unul. Toata munca sa din jumatatea de teren a lui Estoril a fost de laudat, dar a impresionat si prin desele participari in faza defensiva, mai ales prin deposedarile reusite la mijlocul terenului. Cand a fost inlocuit cu Sa Pinto, intregul stadion l-a ovationat, semn ca suporterii lui Sporting il iubesc la fel de mult", scrie presa lusitana de ieri despre Marius Niculae.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.