Patronul Stelei a fost dat in judecata de catre Compania Hoteliera "Grand", care administreaza Hotelul "Marriott", pentru neachitarea unei datorii de cinci miliarde de lei vechi, echivalentul a 142.857 de euro. Banii reprezinta chiria pe care FC Steaua trebuie sa o plateasca pentru perioada in care boss-ul Becali a avut birouri inchiriate in stabilimentul de pe Calea 13 Septembrie. Procesul a fost deja pe rol, iar instanta a dat cistig de cauza reclamantilor. In cazul in care creantele nu se platesc, un executor judecatoresc va fi desemnat pentru recuperarea datoriei, putindu-se ajunge in situatia ca FC Steaua sa aiba conturile blocate.

De ce a plecat Gigi din hotel

Pe data de 10.04.2003, s-a incheiat un contract intre Hotelul "Marriott" si FC Steaua, prin care clubul inchiria apartamentul 214, de la etajul II. In luna aprilie 2005, cele doua parti au prelungit contractul pentru inca doi ani, insa noua intelegere a fost "rupta" dupa citeva luni. In noiembrie, FC Steaua s-a vazut nevoita sa paraseasca hotelul, din cauza unui "incident" provocat de Becali. Acesta a facut un gratar chiar pe terasa de la etajul II, afumind celelalte camere din hotel. Cum plingerile clientilor au inceput sa curga, administratorii de la "Marriott" s-au vazut nevoiti sa-l evacueze pe "razboinic". Becali s-a certat cu patronul Fathi Taher, dar a plecat din hotel, cind i s-a aratat usa.

Pagube in apartamentul 214

Ce reclama administratorii "Grand Hotel Marriott"? Faptul ca, la plecare, angajatii FC Steaua si-au insusit pina si mobilierul din incaperi, adica scaunele si mesele. Mai mult, acestia solicita bani si pentru pagubele produse in apartamentul 214. Adica: mochete rupte, prize smulse din pereti, faianta sparta la grupurile sanitare si zugraveala stricata.


Despre autor:

Sursa: 7plus.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.