Stadiul operatiunilor de schimbare a suprafetei de joc a arenei din Ghencea e avansat. Costul proiectului e de 800.000 de euro De refacerea gazonului se ocupa firma Construct Proget, condusa de Adrian Oprisan, fratele presedintelui Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan.

Ieri dupa-amiaza, terenul era invelit aproape in totalitate cu folii de protectie, iar partea ramasa dezvelita era acoperita cu un strat de nisip. in mare parte, lucrarile de refacere a infrastructurii sunt finalizate, cei care se ocupa de operatiunea in sine declarand ca deja s-au montat tevile de incalzire a gazonului, iar instalatia electrica urmeaza sa soseasca in scurt timp din Italia. Sistemul termic procurat din "Cizma" va fi diferit de cel al arenei din Giulesti, bazat pe circuitul apei calde, si va fi unicat in Romania.

De asemenea, lucrarile de montare a gazonului si a sistemului de aspersoare vor fi terminate pana la finele lunii mai, atunci cand expira termenul contractului dintre cele doua parti. Costul proiectului, care include schimbarea gazonului, instalarea sistemului de aspersoare, drenaj si a celui de incalzire electrica, se situeaza in jurul sumei de 800.000 de euro. De altfel, managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a declarat, in urma cu aproape o luna, ca ros-albastrii vor beneficia de cel mai modern gazon din Europa de Est.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.