Plecarea antrenorului principal Ion Marin la Dinamo a determinat o schimbare neasteptata in conducerea tehnica a divizionarei secunde FC Bihor Oradea. Astfel, fostul "secund" al lui "Sapaliga", Alexandru Kiss, a fost promovat ca antrenor principal, acesta urmand sa fie consiliat de Emeric Ienei. Conducerea gruparii care activeaza in Seria a III-a a Diviziei B a decis ca nu este cazul sa caute un tehnician din afara clubului dat fiind, deoarece acesta nu ar fi fost la curent cu programul de pregatire efectuat de echipa oradeana in aceasta iarna.

Decizia lui Ion Marin de a pleca la Dinamo afecteaza activitatea echipei, in conditiile in care mai sunt doar cateva zile pana la disputarea primului meci oficial. Din acest motiv, conducerea clubului a decis sa nu apeleze la un antrenor din afara echipei, care nu ar fi la curent cu programul de pregatire al fotbalistilor. Noul tehnician va fi coordonat de Emeric Ienei, in calitate de director tehnic. Alexandru Kiss a evoluat nu mai putin de 12 ani pentru FC Bihor Oradea, in perioada 1975-1982.

"Am decis sa-l responsabilizam pe Alexandru Kiss care, impreuna cu secundul Florin Farcas, au fost alaturi de Ion Marin in toata perioada de pregatire. Mai mult, ei vor fi coordonati de Emeric Ienei, care, cu aceasta ocazie, se va implica mai mult in activitatea echipei", a declarat presedintele clubului oradean, Alexandru Szatmari, care a mai precizat ca "nu puteam sa-l impiedic pe Ion Marin sa plece la Dinamo. Ca fost sportiv, il inteleg. Dinamo este un club de elita, liderul campionatului Diviziei A, iar la Bucuresti se afla si familia lui Ion Marin".


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.