Presedintele Romaniei, Traian Basescu, il sfatuieste pe conducatorul Federatiei Romane de Fotbal (FRF), Mircea Sandu, sa renunte la aceasta functie si spune ca echipa sa favorita este Rapid, informeaza Pro TV. "Singurii care au ramas in picioare in ultimii 10 ani sunt sefii de sindicate si Mircea Sandu. Cateodata este bine sa mai si pleci, sa nu ajungi la o popularitate de 2 procente", a declarat Traian Basescu intr-un interviu acordat cotidianului ProSport.

In replica, Mircea Sandu a declarat ca daca nu ar fi fost un presedinte bun, nu ar mai fi ocupat aceasta functie in prezent. "Ma bucur ca domnul presedinte a remarcat ca sunt un muncitor, care a servit tara atatia ani intr-o functie importanta. Asta inseamna ca a meritat sa raman presedintele FRF. Daca nu eram bun, nu mai eram", a spus Sandu. Tot in interviul acordat ProSport, Basescu a comentat invitatia primita de Adrian Mutu, jucator depistat pozitiv, de a insoti echipa nationala la meciul cu Armenia, din preliminariile CM-204. "Dupa scandalul drogurilor, sa-l iei pe Mutu in avionul nationalei este ca si cum l-as lua eu pe Miron Cozma in avionul prezidential", a precizat presedintele Romaniei, care a marturisit ca a fost fan al echipei Steaua, dar ca Rapid este "dragostea de batranete".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.