Antrenorul echipei nationale, Victor Piturca, a vorbit despre meciul cu Olanda, care se va disputa marti, si despre obiectivul pe care tricolorii si l-au impus in aceasta campanie.

Selectionerul a mentionat ca se multumeste cu un egal marti, insa o victorie ar fi mult mai importanta, deoarece noul obiectiv al nationalei este clasarea pe primul loc.

"Pana la urma, as fi multumit si cu un egal cu Olanda. Totul este sa nu pierdem. Noi vrem totusi victoria pentru ca in momentul asta avem sanse la locul doi, dar noi ne propunem sa castigam grupa", a spus Piturca.

Apoi, Piturca s-a declarat optimist ca tricolorii pot bate Olanda. "Suntem intr-o forma buna, stam bine psihic, este ca o piatra de incercare", a adaugat Piturca.

Partida Romania - Olanda, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale 2014, se va juca marti, de la ora 21.00, pe Arena Nationala.

Citeste intregul articol pe OnlineSport.ro

Citeste si: Preliminarii CM 2014: Romania invinge Turcia, scor 1-0


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.