FRF a prezentat noul echipament al echipei nationale, care va fi purtat la amicalul cu selectionatul Uruguayului.

“Parteneriatul dintre Federatia Romana de Fotbal si adidas este unul care dureaza de aproximativ 30 de ani, fiind, probabil, cel mai longeviv din fotbalul romanesc si unul dintre cele mai indelungate din fotbalul mondial. Astazi, continuam drumul parcurs impreuna, dar, in acelasi timp, incepem un nou drum. Ne gandim la apropiatele preliminarii ale Cupei Mondiale FIFA 2014, pe care le dorim, desigur, incununate de succes, asa cum este si parteneriatul dintre FRF si adidas. Sa ne bucuram de acest nou echipament, de design-ul sau, si, fireste, sa ne bucuram de echipa noastra nationala si alaturi de ea”, a declarat Mircea Sandu, Presedintele Federatiei Romane de Fotbal.

" Suntem mandri sa fim suporterii echipei nationale de fotbal si speram ca echipamentele si tehnologiile adidas sa contribuie la obtinerea unor rezultate bune in sezoanele viitoarea declarat Dimitris Karakassis, Director General adidas Romania.

Jucatorii echipei nationalei vor purta noul echipament incepand cu meciul amical cu selectionata Uruguayului, pe data de 29 februarie. Meciul va fi disputat pe stadionul National Arena din Bucuresti.

Noul echipament va fi disponibil in curand la preturi cuprinse intre 123 lei (shortul) si 176 lei (tricoul de joc).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.