Echipa Steaua Bucuresti a ratat calificarea in optimile de finala ale Ligii Europa, dupa ce a fost invinsa, in deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0).

Chadli a inscris unicul gol al partidei in minutul 28, dupa ce De Jong a recuperat mingea si i-a trimis-o, profitand de o gafa a portarului Tatarusanu la o pasa inapoi a lui Geraldo.In minutul 32, Chadli a mai trimis o data mingea in poarta Stelei, dar aceasta reusita a fost anulata pe motiv de ofsaid.

Twente Enschede: Mihailov - Cornelisse, Douglas, Wisgerhof, Rosales - Brama, Fer, Jannsen (Bengtsson '80) - Chadli, De Jong (Plet '90+1), O. John (Bajrami '54). Antrenor: Steve McClaren.

Steaua Bucuresti: Tatarusanu - Martinovici, Chiriches, Geraldo, Latovlevici - Prepelita (Fl. Costea '46), Bourceanu, Brandan (M. Costea '75), Tanase - Tatu (Nikolici '62), Rusescu. Antrenor: Ilie Stan.

Cartonase galbene: Chadli '32, Fer '33 / Geraldo '44, Bourceanu '56, Tatu '56.

Meciul a fost arbitrat de o brigada austriaca formata din Robert Schorgenhofer (central), Alain Hoxha, Armin Eder (asistenti), Rene Eisner, Thomas Gangl (asistenti aditionali) si Alexander Harkam (rezerva), scrie MEDIAFAX.

In tur, Twente Enschede s-a impus la Bucuresti, cu scorul de 1-0.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.