Sport 7 Ianuarie 2012 11:30
Lui Mircea Lucescu i s-a intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, deoarece in urma accidentului rutier de ieri a fost ranita si persoana care se afla in masina cu acesta, potrivit Mediafax.

In prezent, antrenorul roman are o stare de sanatate stabila, trecand cu bine peste aceasta noapte, iar o interventie chirurgicala nu este necesara.

"Starea pacientului este stabila, nu au aparut complicatii pe perioada de supraveghere si monitorizare si se parcurg procedurile standard pentru astfel de situatii", a declarat Elena Popaciu, sefa sectiei de terapie intensiva a Spitalului Universitar Bucuresti, conform stirileprotv.ro.

Cat despre moralul antrenorului acesta este excelent. "Comunica foarte bine cu familia. Ce pot sa va spun este ca are un psihic extraordinar si ca traverseaza cu foarte mare demnitate aceste momente", a mai precizat medicul Elena Popaciu.

Citeste aici totul despre accidetul lui Mircea Lucescu


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.