Presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, si presedintele Ligii Profesionista de Fotbal, Dumitru Dragomir, alaturi de alti oameni de fotbal, sunt urmariti penal, pentru abuz in serviciu.

Este vorba despre dosarul deschis in urma unei plangeri depuse de Adrian Mititelu, presedintele Universitatea Craiova. Mititelu le-a declarat procurorilor ca excluderea echipei sale din Federatia Romana de Fotbal a fost o decizie abuziva, scrie Antena 3.

Doar patru din cei 14 membri ai Comitetului Executiv nu sunt cercetati penal. Iata lista completa a membrilor FRF.

  • Potrivit listei membrilor FRF, Mircea Sandu este presedinte; Dumitru Dragomir, prim-vicepresedinte; Octavian Goga, vicepresedinte, reprezentant al fotbalului amator; Cristian Borcea, reprezentant al cluburilor de Liga I; Marius Stan,reprezentant al cluburilor de Liga I; Cornel Sfaiter, reprezentant al cluburilor de Liga a II-a; Marian Rusen, reprezentant al cluburilor de Liga a II-a, Stefan Stana, reprezentant al cluburilor de Liga a III-a; Cristian Bobar, reprezentant al cluburilor de Liga a III-a; Paul Costas, reprezentantul cluburilor cu activitate exclusiva de copii si juniori si reprezentantul cluburilor de Fotbal in sala; Marian Palarie, reprezentantul cluburilor de fotbal feminin; Ion Craciunescu, presedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor si Dumitru Costin, presedintele sindicatului fotbalistilor recunoscut de FIFPRO, informeaza mediafax.

Dumitru Dragomir, a declarat ca nu a facut nimic decat sa respecte procedurile si ca stie de circa doua saptamani ca este cautat de DNA. "La Comitetul Executiv, Comisia Juridica a prezentat cazul. Ce vina sa aiba Comitetul Executiv ca a votat? Noi am respectat regulamentul si procedurile."

Dumitru Dragomir a confirmat ca este citat la Directia nationala Anticoruptie (DNA) pentru 27 octombrie, impreuna cu altii, iar Mircea Sandu pentru 28 octombrie.

Alaturi de Sandu si Dragomir, mai sunt cercetati opt membri ai Comitetului Executiv al FRF, sustine sursa citata, potrivit prosport.ro

In 6 octombrie, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a acuzat, FRF , de fals in documentele intocmite cu ocazia sedintei din 20 iulie a Comitetului Executiv al federatiei, in care s-a luat decizia de dezafiliere a clubului Universitatea Craiova.

Adrian Mititelu a prezentat doua documente, adresa FRF prin care secretarul general al federatiei Adalbert Kassai informa clubul Universitatii Craiova de decizia de dezafiliere si o lista cu semnaturile membrilor Comitetului Executiv prezenti la sedinta din 20 iulie.

In 28 septembrie, procurorii anticoruptie l-au pus sub invinuire pe Vasile Avram intr-un nou dosar in care este acuzat alaturi de avocatii sai Adrian Penciu si Alexandru Serban pentru fals in inscrisuri sub semnatura privata, respectiv instigare la aceasta fapta si favorizarea infractorului.

Citeste si:
Diana Șoșoacă, acuzații dure la adresa soțului, în plin divorț. De...
Diana Șoșoacă, acuzații dure...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.