Sportiva Andreea Chitu a castigat sambata Cupa Europei la judo la categoria 57 de kilograme, competitia avand loc la Boras (Suedia).
In grupa B preliminara, Andreea Chitu a avut trei victorii consecutive, calificandu-se in semifinale, faza in care a invins-o si pe sportiva germana Hannah Bruek. In ultimul act, sportiva antrenata de Florin Bercean a trecut de olandeza Carla Grol, castigand medalia de aur, relateaza MEDIAFAX.

La categoria 48 de kilograme, Violeta Dumitru a castigat grupa B preliminara, dar a cedat ulterior in semifinale, in lupta cu Amelie Rosseneau, care a castigat concursul, dar si in recalificari, cu Sabine Goller (Germania), ocupand locul cinci.

La 52 de kilograme, Ioana Matei a ajuns in recalificari, fiind invinsa de rusoaica Ekaterina Buratseva, astfel ca a incheiat competitia din Suedia pe locul cinci.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.