Reprezentativa de fotbal a Romaniei a terminat la egalitate, scor 0-0, partida cu Belarus.

Cu doar doua puncte dupa primele doua partide din preliminariile pentru Euro 2012, tricolorii incheie astfel una dintre cele mai negre perioade din istorie, avand un bilant catastrofal in ultimii 2 ani: doar 3 victorii in meciurile oficiale.

Cu toate acestea presedintele Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Sandu, ii acorda credit lui Razvan Lucescu, despre care spune ca i-ar prelungi contractul pana-n 2014.

"Ma gandesc sa-i prelungesc contractul selectionerului pana in 2014.Am fost mai buni, dar nu am reusit sa inscriem. Din sase puncte avem doar doua. Ieri am avut doar trei ocazii. Daca batem in Franta, lucrurile vor reveni pe fagasul normal", a declarat Mircea Sandu, potrivit ProSport.

  • Razvan a plecat in vacanta

"Razvan Lucescu a plecat de acolo direct in strainatate in vacanta. Nu stiu cand se intoarce",
a spus ofiterul de presa al FRF, Paul Zaharia, potrivit sport.ro.

  • Mutu TREBUIE chemat

Gica Craioveanu spune ca tricolorii au mare nevoie de Mutu.

"Mutu este un jucator deosebit. Este Villa pentru Spania sau Messi pentru Argentina. Un lider, un jucator decisiv. Noi nu am avut un lider pana acum. Avem mare nevoie de Mutu", spune Gica Craioveanu la Sport.ro

Clasamentul grupei D

Albania – 4pct
Belarus – 4pct
Bosnia – 3 pct
Franta – 3pct
Romania – 2pct
Luxemburg – 0pct


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.