Fosta glorie dinamovista trece printr-o perioada dificila. Sotiei sale, Silvia, i-a fost amputat piciorul stang, in urma unei complicatii provocate de diabet.

Problemele familiei Dinu a inceput anul trecut, cand Silvia a fost ­diagnosticata cu diabet. In timp, forma rara a bolii i-a afectat circulatia sangelui, aceasta necesitand mai multe interventii chirurgicale pentru indepartarea cheagurilor, relateaza Adevarul.

„I-au aparut rani pe picioare, nu mai poate merge. A fost operata si a ajuns sa aiba doar 40 de kilograme. In plus, ne temeam pentru ca nu stiam daca rezista unei interventii chirurgicale pentru ca-i este afectata si inima", spun sursele medicale.

In prezent, Silvia este internata la „Urgenta" pentru recuperare. In luna iunie, Dinu nu a mai rezistat acestor probleme si a clacat, fiind internat aproape doua saptamani la Spitalul MAI pentru a-si trata oboseala cronica si starea accentuata de stres. Potrivit unor surse apropiate acestuia, Cornel Dinu se confrunta in ultima perioada de timp cu o stare de depresie accentuata.

  • Cornel Dinu, simbolul "cainilor"

Nascut in acelasi an cu Dinamo (1948), "Mister" a fost pe rand jucator, antrenor si conducator in „Stefan cel Mare".

In cadrul echipei, acesta a fost desemnat de trei ori fotbalistul anului (1970, 1972, 1974) si a castigat opt trofee, sase titluri si doua cupe ale Romaniei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.