Amenintat cu demiterea din fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal de catre patronul stelist Gigi Becali, Dumitru Dragomir a iesit la contraatac.

Seful LPF a declarat pentru Sport Klub ca bannerul ofensator („Cat Tine femeia maghiara rahatul in ea? Noua luni”), afisat de fanii Stelei la meciul-tur cu Ujpest (de pe 16 iulie 2009), din Liga Europa, a fost conceput pe un calculator din incinta clubului Steaua, scrie evz.ro.

In urma declaratiilor lui Dragomir, clubul din Ghencea a emis un comunicat prin care explica faptul ca “banner-ul din meciul cu Ujpest a fost scris de fanii de la Peluza Sud si se stie foarte bine ca acesti suporteri nu au nicio legatura cu conducerea clubului fiind chiar in conflict deschis. Fanii stelisti, Politia, Jandarmeria si firmele de paza stiu foarte bine ca in incinta Complexului Sportiv Steaua NU se mai fac bannere de doi ani de zile”.

Mai mult, Dumitru Dragomir a declarat ca o sa-l dea in judecata pe finantatorul Stelei, pe care il acuza de trafic de influenta, rasism, santaj si coruptie.

"El (n.r Gigi Becali), ca europarlamentar, are o ura de rasa cum nu exista. Pe cei de la Cluj ii face mereu bozgori, pe cei de la Rapid tigani, iar bannerul de la meciul cu Ujpest s-a facut in birourile de la Steaua. Jandarmeria stie de acest lucru, dar eu voi face o informare catre UEFA si FIFA vizavi de toate aceste cazuri de rasism. El face acum trafic de influenta si santaj, incercand sa ma dea afara. Ii transmit sa inceteze sa ma mai santejeze si sa ma jigneasca pe mine si familia mea. Eu oricum o sa-l dau in judecata, nu o sa-i cer nimic in tribunal, dar sa vedem daca rezista. Sa vedem daca rezista la acuzele de trafic de influenta, rasism si corputie, pentru ca astea sunt lucruri grave", a declarat Dragomir, potrivit realitatea.net.

Conducatorii echipelor din Liga I vor schimbarea lui Dragomir de la LPF dupa ce timisorenii au castigat la masa verde meciul cu Rapid.

Citeste si:
Rețetă de lava cake. E unul dintre cele mai simple și rapide deserturi
Rețetă de lava cake. E unul...

LFP a decis: Rapid – FC Timisoara 0-3!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.