Sportiva romana Violeta Stramaturaru, spitalizata cateva ore joi, dupa un accident produs in timpul antrenamentelor pentru proba feminina de sanie din cadrul Jocurilor Olimpice de iarna, nu a primit acordul medicilor pentru a participa la competitia de la Whistler, informeaza AFP, receptionata de Agerpres.

'Violeta nu va participa la concurs, a fost nevoita sa declare forfait. Medicii nu si-au dat acordul pentru ca ea sa concureze', a declarat adjunctul sefului misiunii delegatiei Romaniei, Florin Misca.

In varsta de 21 ani, Violeta Stramaturaru a pierdut controlul saniei la jumatatea traseului si a fost propulsata in peretele lateral al pistei, de care s-a lovit de mai multe ori, continuand apoi sa alunece pana la baza pistei, in stare de inconstienta. Ea a fost transportata imediat la spital, de unde a fost externata cateva ore mai tarziu.

La o zi dupa accidentul reprezentantei Romaniei, pe aceeasi pista de la Whistler, cea mai rapida din lume, si-a pierdut viata georgianul Nodar Kumaritasvili.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.