Scandalul legat de infidelitatile jucatorului american de golf ia proportii odata cu descoperirea unei noi aventuri extraconjugale a sportivului.

La doar noua luni de cand se casatorise cu Elin, Tiger Woods a avut o aventura care s-a transformat intr-o relatie de 18 luni cu un manechin de 26 de ani, Jamie Jungers. Cei doi s-a cunoscut la o petercere in Las Vegas si apoi au continuat sa se intalneasca in apartamentul sportivului din Calfiornia care era plin cu poze de la nunta lui.

In acelasi timp, Jamie era si ea implicata intr-o relatie cu un tanar afacerist care era un mare fan al lui Tiger Woods. "Am fost un mare fan al lui. Aveam poze cu el in toata casa si chiar am colectionat toate inregistrarile cu el. In seara in care Jamie l-a cunoscut pe Tiger, eu cumparasem noul joc al lui si am fost, ca un fraier, foarte incantat cand am auzit ca i-a dat numarul lui de telefon. Chiar am intrebat-o daca vrea sa-l sune si sa-mi dea si mie un autograf", a declarat Derek Schmidt, fostul iubit al lui Jamie, potrivit Mirror.co.uk

De asemenea, celebrul jucator de golf a mai avut alte trei aventuri: una cu o chelnerita din Las Vegas, Jaime Grubbs, in varsta de 24 de ani, apoi cu o fosta animatoare dintr-un club de noapte din New York, Rachel Uchitel, 34 de ani, care a primit un million de dolari pentru a pastra tacerea, si inca una cu Kalika Moquin, o tanara in varsta de 27 de ani care lucra intr-un club din Las Vegas.

Tiger Woods este casatorit de cinci ani cu modelul suedez Elin Nordegren, cu care are doi copii, Sam Alexis, in varsta de doi ani, si Charlie Axel, de doar noua luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.