Patronul Stelei, Gigi Becali, a anuntat ca va anula toate abonamentele emise la inceputul sezonului la peluze din cauza ultrasilor, iar pe viitor va scoate la vanzare abonamente care vor costa un leu si vor putea fi achizitionate doar de fanii care nu se afla in baza de date a clubului.
"Abonamentele la peluzele sud si nord sunt nule din momentul asta, sa vina sa isi ia banii inapoi. In ultima luna, noi i-am filmat si studiat pe casete pe acesti oameni, am reusit identificam aproape 1.000 din 7.000. Intr-o luna vom vinde abonamente la un leu. Cei de la tribune nu au nicio problema, vor veni cu abonamentele lor, le vom da jumatate din banii platiti inapoi. Oricum, nu vor mai putea cumpara bilete si nici sa intre pe stadion decat cu bilet si buletin, altfel nu au nicio sansa", a spus Becali, potrivit NewsIn.

Finantatorul gruparii din Ghencea sustine ca fanii care il contesta vor fi interzisi pe stadion, deoarece fac contramanifestatie: "Am luat masuri legale, nu dictatoriale. In Legea 60 se precizeaza ca e interzisa participarea la o contramnifestatie, la o adunare publica. Cei care injura pe stadion fac o contramanifestatie. Cei pe care i-am identificat vor fi interzisi pe stadion pentru ca fac contramanifestatie. Vrem sa formam o masa de suporteri seriosi ai Stelei, care vor primi abonamente pe un leu".

Acesta afirma insa ca va mai emite bilete la peluze numai daca fanii vor infiinta o Liga, care sa raspunda de faptele lor. "Le mai las o sansa pentru ca imi place sa fie animat stadion. Imi place fanatismul lor pentru ca da o culoare mai frumoasa fotbalului, dar daca se duce la extrem, niciodata nu voi fi de acord. Am inteles ca vor sa faca nu stiu ce liga, nu AISS, pentru ca acolo sunt niste oameni platiti. Acea Liga va primi bilete la peluza si va raspunde pentru ce fac oamenii acolo. Daca nu se va infiinta, atunci nu vom da niciun bilet".

Becali a mai anuntat ca nu va vinde niciodata Steaua, deoarece are un proiect pentru formatia din Ghencea, dar si pentru ca atunci cand a preluat clubul, fostele glorii erau dezinteresate. "De azi incolo, va incepe un nou drum pentru Steaua. Am pus piciorul in prag pentru ca s-a ajuns prea departe. Nu vand Steaua pentru ca sunt 10 ani din munca mea si pentru ca atunci cand am venit eu, era un club terminat. Unde erau atunci acele glorii? Am luat echipa de pe locul 9, era aproape de retrogradare si am dus-o in semifinalele Cupei UEFA si de trei ori in grupele Ligii Campionilor. Am un proiect de viitor, nu ma pot opri cativa oameni. Am vazut ca Balint ma critica. Unde era el in 2000? Nici nu-l aduc antrenor la Steaua pentru ca s-au vorbit multe si l-ar barfi jucatorii. Prezentul si viitorul meu reprezinta Steaua", a replicat omul de afaceri, dupa ce suporterii si mai multi fosti jucatori ai Stelei i-au cerut sa plece de la echipa.

In alta ordine de idei, Becali a precizat ca nu va oferi niciun bilet Rapidului pentru derby-ul din Ghencea, care se va disputa cu portile inchise, desi giulestenii au solicitat acest lucru Ligii Profesioniste de Fotbal. "Daca e sa o luam logic, Rapid are dreptate. Dar atat timp cat la meciurile lor, in loc sa-si incurajeze echipa, ei ii injura pe Becali si Radoi, sa stea linistiti ca nu le dau nimic. Daca ma mai injura vreodata, nu le mai dau in veci bilete. S-a terminat cu huliganismul in Ghencea".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.