Presa ungara scrie ca handbalistul roman, Marian Cozma, a fost confundat cu o alta persoana, din cauza staturii sale, fiind injunghiat 'din greseala' de catre atacatori, care au crezut ca este persoana pe care o cautau.

"Atacatorii au avut un conflict cu un barbat la fel de inalt, care se pare ca disparuse vineri seara. Agresorii au avut niste conturi de reglat si l-au injunghiat pe Cozma cu un cutit, confundandu-l cu altcineva. Asadar, cea mai plauzibila ipoteza este ca Marian Cozma a murit din greseala", scrie presa magiara, ciatat de NewsIn.

Duminica, in locul unde a fost injunghiat Marian Cozma au fost prezenti mai multi suporteri care au aprins lumanari in memoria handbalistului, iar clubul intentioneaza sa organizeze o seara in care sa fie cinstita memoria pivotului ucis sambata noaptea.

De asemenea, oficialii echipei Veszprem se gandesc sa amane meciul pe care trebuie sa il dispute in Liga Campionilor duminica viitoare, pentru ca echipa ar putea fi inca in stare de soc. O decizie urmeaza sa fie luata in zilele urmatoare, cand se va face si un anunt oficial.

Pivotul echipei Veszprem, Marian Cozma, a murit, sambata noaptea, dupa ce a fost injunghiat mortal in zona inimii. Handbalistul roman se afla intr-un club din Ungaria, unde sarbatorea alaturi de coechipierii sai nasterea copilului unuia dintre acestia.

La un moment dat s-a iscat un scandal cu un grup de persoane de la o masa alaturata, in urma caruia Cozma a fost injunghiat in zona inimii, iar alti doi colegi au fost grav raniti. Marian Cozma a murit in drum spre spital, in timp ce Zarko Sesum a suferit mai multe fracturi craniene, iar Ivan Pesic a fost injunghiat in zona rinichilor. Cei doi sunt internati in spital la terapie intensiva.

Marian Cozma ar fi implinit 27 de ani la 8 septembrie. Era cunoscut in lumea handbalului sub numele de "Pasarila", datorita inaltimii sale impresionante, 2,10 m. Pivotul a participat si la Campionatul Mondial din Croatia, de la inceputul acestui an, dar la finalul competitiei a anuntat ca nu va mai evolua pentru echipa nationala.

Acesta nu este primul incident de acest fel in care a fost implicat Cozma. In urma cu trei ani, cand juca la Dinamo, handbalistul a fost injunghiat in spate aproape de coloana vertebrala. Atunci, el a revenit pe teren dupa cateva luni de recuperare, medicii spunand ca revenirea sa este miraculoasa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.