Presedintele Federatiei Romane de Handbal (FRH), Cristian Gatu, a declarat, duminica, la Realitatea TV, ca decesul lui Marian Cozma reprezinta o pierdere foarte grea pentru handbalul romanesc, deoarece viitorul acestui sport se baza pe aportul sau.
"Cand am aflat, m-am gandit la cei 26 de ani pe care ii avea Marian Cozma, la faptul ca moartea ii ia pe oamenii buni si ii lasa pe oamenii rai, m-am gandit la cei 2,10 metri pe care ii avea, si la potentialul sau. Viitorul handbalului romanesc se baza pe Cozma. Am vorbit cu tatal sau, am pus la punct niste detalii funebre, dar altceva nu avem ce sa facem, viata nu putem sa i-o dam inapoi", a spus Gatu.

Oficialul FRH s-a referit si la relatia pe care o avea handbalistul cu echipa nationala: "Marian Cozma a fost jucatorul echipei nationale si ar fi ramas in continuare jucatorul echipei nationale. El a fost la mine in birou, am discutat despre continuarea lui la echipa nationala, i-am spus ca va veni repede primavara si pe strada lui, dar din pacate a venit moartea".

Handbalistul roman Marian Cozma a fost injunghiat mortal, sambata seara, intr-un club din Ungaria, unde pivotul se afla pentru a sarbatori nasterea unui copil al unui coechipier de la echipa maghiara Vezsprem.

Din cele povestite de martorii aflati in local in momentul producerii incidentului, Marian Cozma si coechipierii sai sarbatoareau la o masa, iar la o alta era un alt grup. La un moment dat, intre cele doua grupuri s-a iscat un scandal, in urma caruia Marian Cozma a fost injunghiat in inima, iar doi colegi ai sai au fost grav raniti. Politia din Ungaria a demarat o ancheta pentru a elucida imprejurimile in care s-a produs evenimentul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.