Actionarul rapidist George Copos a declarat joi ca isi doreste sa ii vanda clubul lui Fathi Taher si sa faca orice concesii pentru finalizarea contractului si salvarea Rapidului.
"Sunt dispus sa fac orice concesii, inclusiv o rediscutarea a pretului si a clauzelor, daca este nevoie. Sunt dispus sa fac orice pentru binele Rapidului. Nu mai pot, sunt la pamant din punct de vedere financiar, sunt la pamant din toate punctele de vedere", a declarat George Copos, joi, la Sport.ro.

Copos a mai declarat ca a prevazut criza economica inca de la inceputul anului trecut si a explicat ca a luat decizia vanzarii clubului inca de atunci. "Am simtit ca va veni criza inca din februarie-martie 2008, pentru ca sunt in lumea reala a afacerilor. Am simtit ca lucrurile se pot agrava in Europa, si din acest motiv in luna martie am semnat acea promisiune ferma de vanzare-cumparare cu Taher. El si-a dorit foarte mult ca Rapidul sa revina la Atelierele Grivita si sa se intoarca la istorie. A fost un contract ferm, nimeni nu a vrut sa traga teapa nimanui", a spus Copos, care a anuntat si efectuarea unui audit la clubul din Giulesti.

Fostul patron al Rapidului a vorbit si despre modul in care portarul Dani Coman a parasit echipa din Grant si a admis ca s-a facut o mare greseala ca jucatorul a fost lasat sa plece. "S-a facut o mare greseala ca nu s-a platit contractul lui Coman. S-au facut mari greseli, dar nu vreau sa spun mai multe pana nu avem rezultatul auditului. A fost adus apoi Pardo si s-a facut o cheltuiala imensa, dupa parerea mea. Au cheltuit un milion si jumatate de euro, cand cel mai bun portar era in gradina Rapidului", a spus Copos, care a infirmat cu vehementa zvonurile lanste la adresa lui Coman, acuzat in vara ca "ar fi facut blaturi". "Doamne fereste, Dani Coman este un zeu pentru Rapid", a replicat Copos, care a marturisit ca s-a intalnit cu portarul si familia lui la restaurant si i-a propus 100.000 peste ceea ce ii ofera Taher, numai sa ramana la Rapid.

Tot la categoria "pierderi imense pentru Rapid" Copos a catalogat si plecarile lui Razvan Lucescu si Dinu Gheorghe, pe care l-a criticat pentru declaratiile facute in ultimul timp, insa l-a si descris drept "un foarte bun conducator de club".

Copos a mai spus faptul ca el "categoric ar cumpara obligatiuni la Rapid, din banii pe care ii mai am pentru a ajuta clubul" si, pe de alta parte, este de acord cu marirea capitalului social, dar dupa ce se va finaliza afacerea cu Taher.

George Copos a vorbit si despre omul de afaceri Jean Valvis: "Este un om deosebit, dar nu a venit cu nimic la Rapid si este unul din oamenii cel mai cash din Romania. Are o contributie la Rapid de 4.500 de lei. Cam putin". Ulterior, Copos a intrat in direct cu Valvis si i-a adresat propunerea de a cupara "99,99% fara niciun fel de datorie la bugerul de stat". "Astept rezultatul auditului si apoi discutam. Da, ma inscriu la potentialii cumparatori", a replicat Valvis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.