Presedintele executiv al lui Dinamo, Cristian Borcea, a declarat, miercuri, ca rivala Steaua va slabi mult prin plecarea lui Radoi, adaugand ca de acum inainte echipei sale ii va fi mult mai usor sa se impuna in fata rivalei din Ghencea.

"Steaua nu va mai fi niciodata ca inainte fara Radoi. El era antrenorul lor din teren. Fara Radoi o sa invingem mai usor Steaua", a declarat Borcea.

In alta ordine de idei, oficialul dinamovist a spus despre diferendul cu Julio Cesar ca de acum inainte nu se vor mai accepta acte de indisciplina la echipa:

"Nu e normal ca fotbalistii lui Dinamo sa aiba trei antrenamente pe zi, iar Julio Cesar sa vina doar la meciuri. Nu vom mai tolera acte de indisciplina la echipa, indiferent de numele fotbalistului!".

Julio Cesar i-a anuntat miercuri pe conducatorii dinamovisti ca nu mai vrea sa continue la formatia pregatita de Mircea Rednic, si astfel, actionarii din Stefan cel Mare nu mai vad rostul de a-i plati in continuare contractul fundasului brazilian si vor sa-i rezilieze acestuia intelegerea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.