Adrian Mutu este din nou in centrul atentiei in Italia dupa ce a fost injurat ca la usa cortului in timpul partidei dintre AS Roma si Fiorentina (1-0).

Suporterii echipei gazda l-au facut tigan si i-au dedicat o serie de cantece 'Briliantului', din cauza faptului ca atacantul Fiorentinei a refuzat sa se transfere pe Olimpico in aceasta vara.

'Eu nu am auzit nimic din ceea ce au scandat cei din tribune, m-am concentrat numai asupra jocului', a spus Mutu duminica seara. Romanul a fost investit in functia de capitan la meciul disputat la Roma, fapt care l-a determinat sa-i multumeasca portarului francez.

'Gestul lui Sebastien Frey mi-a facut o foarte mare placere, la fel si faptul ca antrenorul Cesare Prandelli a fost de acord în aceasta privinta. Sa fiu capitanul Fiorentinei este o mare onoare pentru mine', a opinat Mutu pentru Violanews.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.