Antrenorul echipei Pandurii Tg. Jiu, Sorin Cartu, a fost suspendat, miercuri, doua etape de Comisia de Disciplina a FRF si a primit o penalitate sportiva de 3.200 de lei pentru ca la meciul cu CFR Cluj, din etapa 16-a a Ligii I, a fost eliminat de centralul Hategan, informeaza NewsIn

Comisia de Disciplina a FRF nu a judecat incidentele de la meciul Steaua-FC Timisoara pentru ca nu exista o sesizare in acest sens. Se pare ca observatorul partidei, Dumitru Mihalache, nu a notat in raportul de joc niciun incident, desi in timpul partidei au avut loc mai multe confruntari intre fanii stelisti si fortele de ordine care asigurau paza la meci.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplina a FRF, intrunita miercuri la sediul FRF:
Antrenorul echipei Ceahlaul Piatra Neamt, Florin Marin, dar si cel al gruparii Progresul Bucuresti, Marius Sumudica, au fost suspendati cate doua jocuri si au primit cate o penalitate sportiva de 2.140 de lei, primul pentru ca a fost eliminat la jocul cu FC Ploiesti, iar al doilea pentru ca a injurat unul dintre arbitrii asistenti de la jocul cu FCM Bacau.

Presedintele echipei FC Bihor, Alexandru Toth, a fost suspendat o luna si a primit o amenda de 6.000 de lei, pentru ca a adus injurii brigazii de arbitri de la partida cu International Curtea de Arges, in timp ce clubul bihorean a primit un avertisment pentru unele incidente provocate de fani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.