Finantatorul Stelei, Gigi Becali, a declarat vineri ca a ajuns la un acord cu Dorinel Munteanu, care va prelua functia de antrenor pentru o perioada de doi ani, iar acesta are ca obiectiv participarea in grupele Ligii Campionilor

"M-am inteles cu Dorinel, va semna un contract pe doua sezoane cu Steaua, iar luni va prelua echipa. La meciul cu Buzaul antrenor va fi Pedrazzini. Dorinel va avea o clauza in contract conform careia daca acesta va fi desfacut unilateral, Munteanu va primi 200.000 de euro. Va avea libertate in ceea ce priveste sanctiunile si lotul, el stie mai bine ce inseamna disciplina. La achizitii i-am spus: 'Adu doi jucatori, tu raspunzi'. Oricum, avem nevoie de un atacant", a spus Gigi Becali, care a precizat ca Mirel Radoi nu s-a implicat in aducerea lui Dorinel Munteanu ca antrenor.

Juristul Aurel Marinescu, cel care a incheiat un contract de impresariere cu Dorinel Munteanu, a declarat tot astazi, in exclusivitate agentiei NewsIn, ca fostul international roman va semna un contract valabil pe 2 ani cu Steaua, cu drept de prelungire pe inca un sezon.

Patronul gruparii din Ghencea a specificat si care sunt obiectivele pe care noul antrenor al Stelei trebuie sa le indeplineasca: "Obiectivul este accederea in grupele Ligii Campionilor. A venit impresarul lui, am discutat si a cerut niste lucruri normale. Eu nu ma bag la echipa, acest lucru se intampla la CFR Cluj, unde se duce echipa pe hartie, iar daca antrenorul nu face asa este dat afara. Si-au pus secundul pe functie de principal pentru ca este ascultator. Il felicit pe Paszkany, bravo lui, inseamna ca stie fotbal daca echipa a ajuns unde a ajuns".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.